Buffetten zijn er in vele soorten en naar ieders wens. Kersvers Catering is gespecialiseerd in veelzijdigheid. Voor kleine (minimaal 25 personen) en grote groepen. Wordt het Italiaans met heerlijke pasta’s, bourgondisch of een combinatie van mediterrane gerechten?
U kunt ook uw eigen buffet samenstellen uit de onderstaande gerechten.
Op deze pagina vindt u een greep uit de mogelijkheden.
Al onze buffetten zijn inclusief:
- Bestek in een pochet met servet
- Borden
- Buffetmaterialen
- Afwas
Koude (lunch) buffetten (circa 450 gram p.p.), bijvoorbeeld:
Buffet Deluxe:
- Soep van het seizoen
- Diverse vissoorten (3 soorten), bijvoorbeeld; garnalen, filet van zalm en paling.
- Carpaccio van Hollands weiderund met zwarte truffel, Parmezaanse kaas en rucola.
- Meloen met Parmaham en tijmhoning.
- Twee salades naar keuze
- Rustiek stokbrood met roomboter
Offerte aanvragen
Warm/koud buffetten (circa 600 gram p.p.) zijn er vanaf € 17,50 (exclusief 9% btw) en altijd naar wens uit te breiden.
Hollands buffet
- Traditionele koolsalade
- Stamppot boerenkool
- Hutspot
- Rookworst
- Jus met uitgebakken spekjes
- Wit en bruin brood met roomboter en kruidenboter.
Buffet Italië
- Huisgemaakte salade Caprese; tomaat, mozzarella, sjalot en huisgemaakte basilicumpesto.
- Saltimbocca van kippendij, variatie met spek en kip i.p.v. kalfsvlees.
- Lasagne bolognese
- Pasta Alfredo, pasta in roomsaus met Parmezaanse kaas. (Eventueel met gamba’s)
- Ciabatta met roomboter en extra vergine olijfolie.
Buffet Spanje
- Ensalada de berros y champiñones, verse salade van waterkers, tomaat, jonge kaas en champignons.
- Carne estufada, rundersttoof met chorizo
- Pollo al Ajillo, kip met knoflook en sherry
- Tortilla de patatas, aardappelomelet
- Wit en bruin brood met roomboter en kruidenboter.
Buffet Frankrijk
- Salade niçoise; haricots verts, tomaat, rode ui en tonijn.
- Boeuf Bourguignon, in rode wijn gestoofd rundvlees
- Poulet Basquaise, kip in een iets pittige tomatensaus
- Pommes gratin, aardappelgratin met knoflook, ui en kaas-roomsaus.
- Wit en bruin stokbrood met roomboter en kruidenboter.
Buffet Indonesisch
- Verse rauwkostsalade van wortel, komkommer, geroosterde sesamzaadjes en een zoetzure dressing.
- 5 stokjes huisgemarineerde kipsaté a circa 50 gram.
- Nasi goreng (vegetarisch)
- Satésaus
- Gebakken uitjes, sambal en kroepoek
- Wit en bruin stokbrood met roomboter en kruidenboter.
Uw keuzes kunt u doorgeven via het offerteformulier. U ontvangt dan zo snel mogelijk een offerte op maat. Wij kunnen ook bij u langskomen. Samen met u bespreken we wat uw wensen en voorkeuren zijn.