Heerlijk amuse-diner
Als u een diner te statisch vindt en u liever wilt dineren op een informele manier…
Kersvers Catering kan u bedienen met een proeverij van amuse gerechten en seizoensgebonden ingrediënten. Geheel afgestemd op uw thema en wensen.
Stel uw eigen menu samen uit onderstaande gerechten.
Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. U kunt ook zelf suggesties aandragen!
- Roulleau van seizoensgroenten met soja-wasabi crème (v)
- Duo van makreel, zoetzure radijs en avocado
- Tartaar van zalm met saffraanmayonaise
- Shasimi van tonijn met wakame en sojavinaigrette
- Carpaccio van Hollands weiderund met truffeldressing
- Soep van het seizoen
- Gebakken coquille met tartaar van rode biet en beurre blanc
- Fettucini met ratatouille en parmezaan (v)
- Gebakken zalm met risotto van groene groenten
- Kabeljauwfilet met zeekraal en venkel
- Kalfshaas, truffelrisotto en bospaddestoelen
- Ossenhaas met knolselderij-aardappel mousseline en portsaus
Desserts:
- Drie soorten kaas met kletzenbrood en appelstroop
- Panna cotta met vers fruit
- Vanille roomijs met vers fruit
- Chocolade dessert met frambozencoulis
- Tiramisu
Een amuse-menu is te bestellen vanaf 30 personen.
Wij berekenen de prijs aan de hand van uw keuze.
Offerte aanvragen
Bovenstaande gerechten zijn tevens aan te passen naar maaltijdproportionering om in een drie-, vier-, vijf- of zesgangenmenu te serveren.