Amuse-diner

Heerlijk amuse-diner

Als u een diner te statisch vindt en u liever wilt dineren op een informele manier…
Kersvers Catering kan u bedienen met een proeverij van amuse gerechten en seizoensgebonden ingrediënten. Geheel afgestemd op uw thema en wensen.

Stel uw eigen menu samen uit onderstaande gerechten.
Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. U kunt ook zelf suggesties aandragen!

  1. Roulleau van seizoensgroenten met soja-wasabi crème (v)
  2. Seviche (koude garing) van makreel en avocado
  3. Tartaar van zalm met saffraanmayonaise
  4. Shasimi van tonijn met wakame en sojavinaigrette
  5. Carpaccio van Hollands weiderund met truffeldressing
  6. Soep van het seizoen
  7. Gebakken coquille met tartaar van rode biet en beurre blanc
  8. Fettucini met ratatouille en parmezaan (v)
  9. Gebakken zalm met risotto van groene groenten
  10. Gestoomde kabeljauwfilet met zeekraal en venkel
  11. Kalfshaas en truffelrisotto
  12. Ossenhaas met portsaus

Desserts:

  1. Drie soorten kaas met kletzenbrood en appelstroop
  2. Panna cotta met vers fruit
  3. Vanille roomijs met vers fruit
  4. Chocolade dessert met frambozencoulis

Een amuse-menu is te bestellen vanaf 20 personen. Wij berekenen € 6,45 p.p. per gerecht.
(exclusief 6% btw). Inclusief bediening!

Bovenstaande gerechten zijn tevens aan te passen naar maaltijdproportionering om in een drie-, vier-, vijf- of zesgangenmenu te serveren.

Benieuwd naar meer mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.